Liigu põhisisu juurde Juurdepääsetavus
Abi
Juriidilise isiku otsing
E-äriregistris on võimalik teha päringuid kõikide juriidiliste isikute kohta. Lepingulisel kliendil on võimalik kasutada ka API teenuseid
Lepingulise kliendi info

E-äriregistri võimalused

  • E-äriregister on Eesti riigi ametlik portaal, mis sisaldab kõigi Eestis registreeritud juriidiliste isikute andmeid ühes keskkonnas. Registripidaja on Tartu Maakohtu registriosakond. Lisaks saab tutvuda Euroopa Äriregistri vahendusel ka teiste riikide ettevõtjate infoga.
  • Portaalis näeb endaga seotud juriidilisi isikuid, saab andmeid muuta, esitada registrile avaldusi ja dokumente ning majandusaasta aruandeid (avaldusi ja aruandeid saab allkirjastada vaid Eesti ID kaardi, Smart-ID ja mobiil-IDga). Soovi korral on võimalik kasutada e-arveldaja raamatupidamistarkvara.
  • E-äriregistris saab kiiresti ja mugavalt registreerida uue äriühingu, füüsilisest isikust ettevõtja, mittetulundusühingu ning riigi- või kohaliku omavalitsuse asutuse. Elektroonilise asutamise eelduseks on, et kõik seotud isikud saavad portaalis koostatud avalduse allkirjastada digitaalselt kasutades Eesti autentimisvahendit: ID kaart (sh e-residendi kaart), Smart-IDd või mobiil-ID.
  • Lisaks on võimalik e-äriregistri portaalis tutvuda äri- ja ettevõtluskeeldude, erakondade ja loomeliitude liikmete nimekirjade, juriidiliste isikute tegelike kasusaajate ning maksuinfoga.